Pačok pačokování
Pačok je vyhašené vápno rozpuštěné - rozmíchané ve vodě a slouží k
vyhlazení vápenných omítek a jejich penetraci (velmi řídké, jen obarvená voda na bílo).
Pačok se někdy místně nazývá i řídká fajnová omítka - finální štuk,
který lze nanášet štětkou k vyhlazení nerovností konečné vrstvy omítky.
Pačokování - vylepšení, vyhlazení nerovností na omítce.
vyhlazení vápenných omítek a jejich penetraci (velmi řídké, jen obarvená voda na bílo).
Pačok se někdy místně nazývá i řídká fajnová omítka - finální štuk,
který lze nanášet štětkou k vyhlazení nerovností konečné vrstvy omítky.
Pačokování - vylepšení, vyhlazení nerovností na omítce.
364LW NO topic_id
AD
Další témata ....(Topics)
Vyrobte si vlastní ozdobný a odolný chodníček z betonu snadno a rychle pomocí Mistra Dlaždiče! Forma na beton Mistr Dlaždič je ideální pro realizaci vlastních nápadů na zahrádkách či chatách. Můžete si tak vlastnoručně a s minimálními náklady vyrobit libovolné množství cestiček jakýchkoliv tvarů nebo šířky a to vše se vzhledem přírodního kamene. Forma je díky jedinečnému patentovanému složení nepřilnavá a velice snadno se tak s ní pracuje. Spáry je možné vysypat pískem nebo nechat zarůst trávou
https://www.xdomacnost.cz/mistr-dlazdic-forma-na-betonove-chodniky-p-2529.html
**VIDEO YOUTUBE
https://www.xdomacnost.cz/mistr-dlazdic-forma-na-betonove-chodniky-p-2529.html
**VIDEO YOUTUBE
Jak se dělají gumáky - Jak se co dělá
- Holínky Gumáky Galoše - boty do deště a mokra
- Charles Goodyaer vynálezce vulkanizace kaučuku
- současně se vyrábí z TPR termoplastické gumy
- nejdříve se vyrobí podšívka holínek
- podšívka se nasune na kopyta tvaru holínek a vjedou do vstřikovacího stroje
- stroj uzavře kopyto do formy a pod tlakem jej obstříkne roztavenou gumou
- guma má teplotu 200°C
- odlití trvá 30 sekund
- 45 minut holínky chladnou
- označí se firemním logem a pak se mohou balit
- zbytky i vadné výrobky se recyklují na černou gumu
- malované holínky jsou z průhledné gumy a vzorovaná podšívka je vidět
- holínky se testují na strojích na ohyb a různou zátěž
Jak se dělají gumáky - Jak se co dělá - video
Chtěl bych přebudovat stávající elektrické vytápění na vytápění krbem, můžete mi prosím poradit co vše bych měl při výběru krbu nebo spíše krbové vložky zohlednit, abych vybral správnou krbovou vložku?
Děkuji
Děkuji
Ve videu se uvádí, že do zhruba dvou litrů dešťové vody
se vloží dvě hrsti listí z bříze a hrstka sušených hub
- hlav kozáka březového.
Vše se nechá ustát 24 hodin při pokojové teplotě,
aby spory začaly klíčit.
Tímto roztokem pak byl polit mokrý trávník v období růstu
těchto hub!
Výsledek se prý dostavil do tří dnů
**VIDEO YOUTUBE
se vloží dvě hrsti listí z bříze a hrstka sušených hub
- hlav kozáka březového.
Vše se nechá ustát 24 hodin při pokojové teplotě,
aby spory začaly klíčit.
Tímto roztokem pak byl polit mokrý trávník v období růstu
těchto hub!
Výsledek se prý dostavil do tří dnů

**VIDEO YOUTUBE
Kupte si hrnec jak s termostatem, tak i s časovačem, tepelně izolovaný (dvojitá stěna, jako u termosky) šetří elektřinu.
Současné hrnce mají i display kde můžete vidět stav procesu zavařování a drží lépe zvolenou teplotu.
Před prvním použitím čtěte pečlivě návod výrobce, pokud předepisuje vyvaření hrnce 15 minut tak je proveďte,
ale někdy při prvním použití dojde k vypalování nějakých látek takže v místnosti bude asi pěkný smrad,
dobré provádět na verandě či dvorku. Při dalším použití už smrad nebyl cítit.
Sklenice někdo dává jen na dno do jedné vrstvy i když některé hrnce mohou mít i více sklenic nad sebou.
Zdá se že spodní se nejvíce prohřívají a horní pak již nejsou tak sterilizované.
Vody dávám do zavařovacího hrnce tolik, aby dosahovala do 3/4 výšky sklenice.
Nenechávejte horkou vodu v hrnci a do ní nevkládejte studené sklenice jinak popraskají!
Vodu před novou dávkou zchladím na +30 částečným vypuštěním horké a přidáním studené.
Teplotu můžete poprvé zkontrolovat i teploměrem na zavařování, abyste mohli zjistit případnou odchylku,
u mně naměřil lihový teploměr více o +2 stupně, ale pak teplotu držel přesně po celou dobu zavařování.
Bylo mi poraděno, že nechat o něco déle sklenice zavařovat než je předepsáno, ale to bude asi
u starších typů hrnců, kdy například ohřeje na +80 a znovu sepne při +70, pak je výsledná teplota
+75 a tím pádem je nutné déle nechat sterilizovat.
Po skončení procesu se má horká voda vypustit do kovové nádoby a sklenice nechat vychladnout v hrnci,
nebo pokud chceme znovu zavařovat, tak vyndat sklenice na ručník a pak je překrýt dalším ručníkem,
aby velmi pomalu chladly a nepukaly.
Video zavařování třešní návod recept tutoriál diskuse
**VIDEO YOUTUBE
Současné hrnce mají i display kde můžete vidět stav procesu zavařování a drží lépe zvolenou teplotu.
Před prvním použitím čtěte pečlivě návod výrobce, pokud předepisuje vyvaření hrnce 15 minut tak je proveďte,
ale někdy při prvním použití dojde k vypalování nějakých látek takže v místnosti bude asi pěkný smrad,
dobré provádět na verandě či dvorku. Při dalším použití už smrad nebyl cítit.
Sklenice někdo dává jen na dno do jedné vrstvy i když některé hrnce mohou mít i více sklenic nad sebou.
Zdá se že spodní se nejvíce prohřívají a horní pak již nejsou tak sterilizované.
Vody dávám do zavařovacího hrnce tolik, aby dosahovala do 3/4 výšky sklenice.
Nenechávejte horkou vodu v hrnci a do ní nevkládejte studené sklenice jinak popraskají!
Vodu před novou dávkou zchladím na +30 částečným vypuštěním horké a přidáním studené.

Teplotu můžete poprvé zkontrolovat i teploměrem na zavařování, abyste mohli zjistit případnou odchylku,
u mně naměřil lihový teploměr více o +2 stupně, ale pak teplotu držel přesně po celou dobu zavařování.
Bylo mi poraděno, že nechat o něco déle sklenice zavařovat než je předepsáno, ale to bude asi
u starších typů hrnců, kdy například ohřeje na +80 a znovu sepne při +70, pak je výsledná teplota
+75 a tím pádem je nutné déle nechat sterilizovat.
Po skončení procesu se má horká voda vypustit do kovové nádoby a sklenice nechat vychladnout v hrnci,
nebo pokud chceme znovu zavařovat, tak vyndat sklenice na ručník a pak je překrýt dalším ručníkem,
aby velmi pomalu chladly a nepukaly.
Video zavařování třešní návod recept tutoriál diskuse
**VIDEO YOUTUBE
Editace: 1343216349
Počet článků v kategorii: 364
Url:pacok-pacokovani-id-230