Nápoje od ZEMCHEBA s.r.o.
Ovocné nápoje od firmy ZEMCHEBA, s.r.o. Chelčice.
Firma se zabývá mimo jiné zpracováním ovoce a v tomto odvětví vyrábí vynikající:- ovocné koncentráty
- ovocné dřeně
- ovocné pyré
- ovocné šťávy (100%) a ovocné nektary
Mezi 100% ovocnými šťávami si můžete vybrat:
- JABLEČNÁ OVOCNÁ ŠŤÁVA 100% ovocný podíl nepřislazeno
- POMERANČOVÁ OVOCNÁ ŠŤÁVA 100% ovocný podíl nepřislazeno
- EXOTICKÁ SMĚS S JABLKEM A MRKVÍ - 100% 100% ovocný podíl
Mezi další chuťově vynikající nápoje patří například:
- OVOCNÝ NEKTAR VIŠEŇ min. ovocný podíl višňové šťávy 35 %
- OVOCNÝ NEKTAR ČERNÝ RYBÍZ min. ovocný podíl černého rybízu 25 %
- EXOTICKÁ SMĚS S JABLKEM A MRKVÍ - 100% 100% ovocný podíl
- OVOCNÝ NEKTAR MERUŇKA min. ovocný podíl meruňky 40 %
- OVOCNÝ NEKTAR HRUŠKA min. ovocný podíl hrušky 50 %
To nejlepší nakonec
Firma ZEMCHEBA s.r.o. vyrábí vynikající ZELENINOVOU ŠŤÁVU se 100% zeleninovým podílem.Kde můžeme výrobky od ZEMCHEBA s.r.o. zakoupit?
Například v supermarketech v sekci ovoce a zelenina.12LW NO topic_id
AD
Další témata ....(Topics)
Sirup z kopřiv mladých
Složení:- 80 dkg kopřiv (mladých)
- 3,5 kg cukru krystal (jedná se o sirup, proto tolik cukru)
- 3,5l vody
- 4 citrony
- 14 dkg kyseliny citrónové
Postup:
Citrony nakrájíme na plátky a povaříme kyselinu citronovou. Vše pak promícháme a necháme odstát asi 24 hodin. Pak nálev přecedíme a smícháme s 3,5 kg cukru.
Ruská zmrzlina recept
Ingredience:- 400 gramů smetany 33%
- 1 kondenzované mléko
- sušenky jako podklad a pak na horní stranu
Postup:
- Do čtvercové nádobky (např. plastové) rozložíme na dno sušenky (obdélníkové) těsně vedle sebe.
- Rozšleháme smetanu a pak do ní postupně přidáváme kondenzované mléko a stále šleháme do pěny
- Pěnu přendáme do nádobky se sušenkami a pokryjeme je potřebnou vrstvou
- Na horní stranu opět dáme sušenky, stejně jako jsme dali na dno nádobky
- Necháme vychladit v ledničce či mrazničce Za 5 hodin bude v lednici bude Ruská zmrzlina již hotová
Date: 25.05.2020 - 21:48
Ledová káva se šlehačkou recept
Ingredience na dva šálky:- 300 ml plnotučného mléka
- 2 - 4 kávové lžičky kávy
- 150 ml vody
- vanilkový cukr
- 20 g cukru krystal (dle zvyku)
Postup:
Uvaříme kávu, přefiltrujeme, necháme vychladnout, řádně smícháme s cukrem krystal, vanilkovým cukrem a mlékem. Dáme do ledničky vychladnout. Při podávání můžeme ozdobit šlehačkou, zmrzlinou a podobně.
Bílá káva s cikorkou recept
Složení na 1 šálek:3-6 g kávy, cukru a cikorky
Postup:Dáme vařit vodu se špetkou soli, nebo kostkou cukru. Na 1/2 litru vody dáme 1 lžičku cikorky. Po uvedení vody do varu vysypeme do ní rozemletou kávu, necháme ustát a slijeme do teplé konvice, ze které již kávu naléváme.
Káva vařená v nádobě zvané džezva recept
Co je to džezva?Ingredience:
- semletá kávová zrna
- cukr
- voda
Postup:
- v uvedeném pořadí se vloží ingredience do džezvy.
- na šálek nápoje se dávají dvě plné kávové lžičky kávy a jedna kávová lžička cukru
- když směs v džezvě začne vařit, džezvu stáhneme z plamene po dobu než opadne pěna
- při varu tekutina vystoupí až po horní okraj
- tekutina v džezvě se takto přivede do varu třikrát
- pak již můžeme podávat
- do připraveného nápoje se přidává mletý kardamom, na jeden šálek jedno semínko kardamomu
Editace: 12.9.2010 - 10:49
Počet článků v kategorii: 12
Url:napoje-od-zemcheba-s.r.o.